BHMD 2015

Badalona Home Design és una iniciativa col·lectiva on l’art és un complement essencial. Art i disseny, art i arquitectura, art i interiorisme, sempre han anat lligats de la mà, sobre tot a partir de moviments com el Modernisme,  la Bauhaus o el Constructivisme Rus.
Tothom té una peça d’art a casa seva, de més o menys valor, feta en sèrie o única, fins i tot quan comprem una reproducció estem entrant l’art a casa nostra.
A partir des anys 50 l’art esdevé de masses, i s’inicia una relació reciproca, la cultura popular i de masses agafa elements de l’art i a la inversa.
A BHD podem veure aquesta relació entre art i disseny; en els diferents ambients trobarem l’obra de diferents artistes, les peces abasten diferents disciplines (pintura, escultura...) i mostren una amplia gama formal i lectures diverses, convertint-se en un reflex de l’art actual, però alhora són una mostra de com l’art s’introdueix en la nostra vida diària.

Us convidem a gaudir de les creacions d’aquest grup d’artistes i a descobrir-les en els diferents espais de BHD, i en concret les de l'escultor Pedro J Rodríguez


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar els teus comentaris o demanar informació en aquest espai/ deja tus comentarios o pide información en este espacio